Winkelwagen

Garantie

Bij Voetbalzuil.nl streven we naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden we een garantie op onze producten om uw vertrouwen in onze Voetbalzuilen te versterken.

Garantievoorwaarden

We garanderen dat onze Voetbalzuilen vrij zijn van fabricagefouten en defecten bij normaal gebruik.
Onze garantieperiode bedraagt 12 maanden] vanaf de datum van aankoop.
Deze garantie dekt geen schade als gevolg van misbruik, verkeerd gebruik, ongelukken, onjuiste installatie of wijzigingen aan het product.

Garantieclaim

Indien u een defect ontdekt binnen de garantieperiode, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen uw claim onderzoeken en indien nodig stappen ondernemen om het probleem op te lossen. Dit kan het repareren of vervangen van het product inhouden, afhankelijk van de aard van het defect.

Hoe een Garantieclaim In te dienen?

Om een garantieclaim in te dienen, neemt u contact met ons op via telefoon of e-mail. Zorg ervoor dat u het ordernummer en een gedetailleerde beschrijving van het defect verstrekt. Ons klantenserviceteam zal u begeleiden bij het proces van het indienen van een claim.

Beperkingen van de Garantie

Houd er rekening mee dat onze garantie niet van toepassing is op schade veroorzaakt door normale slijtage, vandalisme, extreme weersomstandigheden, of andere omstandigheden die buiten onze controle liggen.

UNIEK DESIGN VOOR ELKE CLUB