Winkelwagen

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het gebruik van onze Voetbalzuil voor reclame- en sponsor doeleinden.
Als u meer vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een Voetbalzuil?

Een Voetbalzuil voor reclame en sponsoring is een opvallende display die wordt gebruikt om reclameboodschappen en sponsorlogo’s te tonen tijdens voetbalwedstrijden en evenementen. Het biedt een unieke manier om uw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen van voetbalfans en de lokale gemeenschap.

Hoe wordt de Voetbalzuil gebruikt?

De Voetbalzuil kan worden gepersonaliseerd met uw logo, merknaam en andere reclameboodschappen. Het wordt strategisch geplaatst langs het sportveld, waar het goed zichtbaar is voor toeschouwers en deelnemers aan voetbalactiviteiten.

Biedt u custom design opties?

Ja, we bieden de mogelijkheid voor een custom design dat speciaal wordt aangepast aan uw reclame- en sponsorbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Hoe wordt de Voetbalzuil geleverd?

De Voetbalzuil wordt compleet gemonteerd geleverd op de door u gewenste locatie. Ons team zorgt voor een professionele installatie, zodat uw reclame- en sponsorboodschappen direct effect hebben.

UNIEK DESIGN VOOR ELKE CLUB